Blog
Nov 17

Unió Gremial i la Conselleria d’Economia Sostenible signen el conveni per a les actuacions de representació i promoció del comerç local d’enguany

Unió Gremial i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball han signat durant el matí de hui el conveni per a col·laborar en les accions de representació i promoció del comerç local de la Comunitat Valenciana durant el present any.

Juan Motilla, president de la patronal del comerç local de la Comunitat Valenciana, i el Conseller d’Economia, Rafael Climent, han sigut els responsables de la signatura per la qual Unió Gremial disposa de 400.000 euros per a desenvolupar diverses actuacions de promoció en l’àmbit autonòmic. La Directora General de Comerç, Rosana Seguí, i el secretari d’Unió Gremial, Mauro Lorenzo, també s’han donat cita en la signatura.

Este conveni entre les dos institucions ha permés desenvolupar més de 200 accions i campanyes de promoció i dinamització del teixit comercial en la Comunitat Valenciana durant tot l’any 2021. La col·laboració i les iniciatives de les prop de 120 associacions i gremis del territori ha fet que es realitzen campanyes locals i sectorials que, en el seu conjunt, han suposat més de 300.000 euros procedents del citat conveni amb la Conselleria que dirigeix Climent.

Unió Gremial continua desenvolupant un projecte integrador que busca beneficiar al comerç local de la Comunitat Valenciana i de totes les associacions locals i gremis que el formen. La transparència, el caràcter participatiu i integrador al servei del conjunt del teixit comercial fa que el projecte d’Unió Gremial camine amb pas ferm cap al futur.