Blog
Oct 29

Unió Gremial tracta amb la Confederació Nacional de Pimes temes d’importància per al sector dels autònoms

Unió Gremial, la patronal del comerç local de la Comunitat Valenciana, ha mantingut durant el matí de hui una reunió amb la Confederació Nacional de Pimes (CONPYMES) per a tractar temes de gran importància per al sector dels autònoms del territori autonòmic.

Juan Motilla, com a president d’Unió Gremial, ha traslladat als representants de CONPYMES les reivindicacions de la federaci´´o autonòmica per a mantindre una línia de treball comú que acabe afavorint al sector de les petites i mitjanes empreses i als autònoms que fomenten i reivindiquen el paper del comerç local. A la cita també ha acudit una representació de la Unió de Llauradors.

Així mateix, CONPYMES ha exposat a la patronal del comerç local les línies mestres del seu projecte, que pretén, entre altres, la defensa del capitalisme inclusiu enfront del capitalisme clientelista, la millora de l’accés de les pimes en la contractació pública, la simplificació administrativa i la lluita contra la morositat, l’impuls d’un marc fiscal que complisca amb el principi de progressivitat, la millora d’un mercat laboral dinàmic o el foment de la innovació.