Blog
Dec 30

Últims dies per a gastar els Bons Comerç de la campanya nadalenca de Pego

En aquesta campanya de promoció han participat prop de 91 comerços de diferents sectors del municipi

Demà, dissabte 31 de desembre finalitza el termini per a gastar les targetes dels bons de consum especial Nadal en els diferents comerços de Pego. Una acció de foment del comerç local, que s’ha dut a terme pel treball conjunt entre l’Ajuntament de Pego i la Diputació d’Alacant. A més del suport tècnic CREAMA-PegoComerç Pego (Associació de Comerciants de Pego) i l’Unió Gremial.

Des de Unió Gremial qualifiquen la campanya de reeixida amb la participació de prop de 91 comerços en aquesta iniciativa. Una varietat que abasta tots els sectors, comerços de primera necessitat com a fleques, així com establiments de moda, telefonia, electrodomèstics i hostaleria. El comerç local de Pego s’ha implicat de ple en aquesta acció. Per a conéixer totes les possibilitats de compra, es poden consultar els negocis participants en aquest enllaç: https://bonsconsumpego.es/location/.

La iniciativa arrancó el pasado 1 de diciembre y los vecinos y vecinas de Pego tienen hasta mañana para gastar las tarjetas que adquirieron en la fase previa. Cabe señalar la comodidad y versatilidad del sistema utilizado de tarjetas monedero. Un procedimiento que facilita que todo tipo de comercios, independientemente de su tamaño y de su tique medio, puedan participar. Del mismo modo que facilita que todos los ciudadanos, mayores de 18 años, que adquieran la tarjeta, la puedan utilizar libremente.