Blog
Dec 30

Últims dies per a gastar Bons Comerç especials per a Nadal de Benissa

En aquesta campanya nadalenca de dinamització del consum han participat 96 comerços de diferents sectors del municipi

Demà, dissabte 31 de desembre, finalitza el termini per a gastar les targetes dels Bons Comerç especial Nadal en els diferents comerços de Benissa. Una acció de foment del comerç local, que s’ha dut a terme pel treball conjunt entre l’Ajuntament de Benissa i la Diputació d’Alacant, el suport tècnic de la Unió Gremial, CREAMA Benissa i la col·laboració de la ACEB, Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa. Gràcies a aquest esforç comú s’ha pogut realitzar aquesta iniciativa per a incentivar el comerç local.

Des de Unió Gremial s’ha qualificat la campanya de bons de reeixida amb la participació d’un total de 96 comerços. Des d’alimentació, roba esportiva, sabateria o papereria a salut, tecnologia, llar o serveis de telefonia, entre molts altres. El teixit comercial de Benissa s’ha implicat de ple en aquesta acció. Per a conéixer totes les possibilitats de compra, es poden consultar els negocis participants en aquest enllaç: https://bonocomerciobenissa.es/location/.

La iniciativa va arrancar el passat 1 de desembre i els veïns i veïnes de Benissa tenen fins demà per a gastar les targetes que van adquirir en la fase prèvia. Cal assenyalar la comoditat i versatilitat del sistema utilitzat de targetes moneder. Un procediment que facilita que tot tipus de comerços, independentment de la seua grandària i del seu tiquet mitjà, puguen participar. De la mateixa manera que facilita que tots els ciutadans, majors de 18 anys, que adquirisquen la targeta, la puguen utilitzar lliurement.