Blog
Nov 23
Pego

Pego llança una campanya nadalenca de Bons Comerç amb el suport tècnic de la Unió Gremial

El principal objectiu d’aquesta iniciativa és incentivar el consum del comerç local durant les compres nadalenques

Pego ja ha posat en circulació una edició nadalenca dels Bons Comerç. Això ha sigut possible gràcies a la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Pego i Unió Gremial. Entre el 15 i el 30 d’aquest mes, les persones que vulguen adquirir el seu bo de comerç hauran d’agafar cita a través de la pàgina web bonscosumpego.es i abonar els 50 euros el dia assignat. Serà entre l’1 i el 31 de desembre la data acordada per a gastar 100 euros de la targeta.

Els comerços i empreses que vulguen formar part d’aquesta proposta promocional ho podran fer a través de la web a través de la web bonscosumpego.es o posant-se en contacte amb el departament de CREAMA-Pego o Unió Gremial. El llistat d’empreses que participaran es publicarà a partir del dilluns 28 de novembre.

Igual que aquest estiu, els bons al consum, s’articularan mitjançant targetes moneder i garanteixen que qualsevol persona, major de 18 anys i empadronada en localitat, puga accedir a ells, mitjançant reserva en línia o telefònica. Una altra possibilitat serà acudir als llocs de lliurament dels bons, d’aquesta manera se salva la bretxa digital i es garanteix que tothom puga adquirir el seu.

Una acció per a incentivar el comerç local

Aquesta campanya nadalenca de foment del consum en el comerç local, s’està duent a terme gràcies al treball de l’Ajuntament de Pego i la col·laboració de la Diputació d’Alacant. A més del suport tècnic CREAMA-Pego, Comerç Pego (Associació de Comerciants de Pego) i la Unió Gremial.