Blog
Nov 22
Bonos Navidad Benissa Bons Comerç

Benissa posa en marxa les Bons Comerç especials per a Nadal amb el suport de Unió Gremial

Aquesta iniciativa dels Bons Comerç té com a principal objectiu incentivar el consum del comerç local durant les dates nadalenques

Benissa ja ha posat en circulació una edició nadalenca dels Bons Comerç. Això ha sigut possible gràcies a la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Benissa i Unió Gremial. Entre el 15 i el 30 d’aquest mes, les persones que vulguen adquirir el seu bo de comerç hauran d’agafar cita a través de la pàgina web i abonar els 50 euros el dia assignat. Serà entre l’1 i el 31 de desembre la data acordada per a gastar 100 euros de la targeta.

Els comerços i empreses que vulguen formar part d’aquesta proposta promocional ho podran fer a través de la web www.bonocomercionavidadbenissa.es o posant-se en contacte amb el departament de Comerç AFIC-CREAMA Benissa. El termini per a la inscripció acaba el divendres 25 de novembre. El llistat d’empreses que participaran serà públic a partir del dilluns 28 de novembre.

Així mateix, igual que aquest estiu, els bons al consum, s’articularan mitjançant targetes moneder i garanteixen que qualsevol persona, major de 18 anys i empadronada en localitat, puga accedir a ells, mitjançant reserva en línia o telefònica. Una altra possibilitat serà acudir als llocs de lliurament dels bons, d’aquesta manera se salva la bretxa digital i es garanteix que tothom puga adquirir el seu.

Aquesta campanya nadalenca de foment del consum en el comerç local, s’està duent a terme gràcies al treball de l’Ajuntament de Benissa i la col·laboració de la Diputació d’Alacant. A més del suport tècnic de CREAMA-Benissa, ACEB, Associació del Comerç i l’Empresa de Benissa i Unió Gremial.