Blog
Nov 23
Teulada Moraira

Teulada Moraira arranca la seua campanya nadalenca de Bons Comerç amb el suport tècnic de la Unió Gremial

Incentivar el consum del comerç local durant les compres nadalenques és el principal objectiu d’aquesta iniciativa

Teulada Moraira ja ha posat en circulació una edició nadalenca dels Bons Comerç. Això ha sigut possible gràcies a la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Teulada i Unió Gremial. Entre el 15 i el 30 d’aquest mes, les persones que vulguen adquirir el seu bo de comerç hauran d’agafar cita a través de la pàgina web bonoteuladamoraira.es i abonar els 75 euros el dia assignat. Serà entre l’1 i el 31 de desembre la data establida per a gastar 150 euros de la targeta.

Els comerços i empreses que vulguen formar part d’aquesta proposta promocional ho podran fer a través de la web bonoteuladamoraira.es o posant-se en contacte amb el departament de CREAMA-Teulada Moraira o Unió Gremial. El llistat d’empreses que participaran es publicarà a partir del dilluns 28 de novembre.

Igual que aquest estiu, els bons al consum, s’articularan mitjançant targetes moneder i garanteixen que qualsevol persona, major de 18 anys i empadronada en localitat, puga accedir a ells, mitjançant reserva en línia o telefònica. Una altra possibilitat serà acudir als llocs de lliurament dels bons, d’aquesta manera se salva la bretxa digital i es garanteix que tothom puga adquirir el seu.

Una iniciativa per a incentivar el consum local

Aquesta campanya nadalenca de foment del consum en el comerç local s’està duent a terme gràcies al treball de l’Ajuntament de Teulada i la col·laboració de la Diputació d’Alacant. Comptant amb el suport tècnic de la Unió Gremial, CREAMA Teulada Moraira i lAssociació d’Empresaris de Comerciants Teulada-Moraira – AECO.