Blog
Sep 14

A partir del 15 de setembre es podrà reservar cita per a adquirir els Bons de Consum Pego

Més de 50 comerços participen en aquesta iniciativa que té com a principal objectiu dinamitzar el consum local

A partir de demà es podrà sol·licitar cita per a recollir les targetes de la campanya de promoció dels Bons de Consum de Pego. La cita s’ha de reservar a través de la web bonsconsumpego.es. D’altra banda, de l’1 al 31 d’octubre és la data fixada per a gastar les targetes en comerços adherits a aquesta campanya de promoció del consum en el comerç local.

Cal destacar la gran varietat de les més de 50 empreses de Pego implicades en aquesta campanya. Una diversitat que abasta tots els sectors, comerços de primera necessitat com a fleques, així com establiments de moda, telefonia, electrodomèstics i hostaleria. Per a conéixer els negocis participants es pot consultar l’enllaç: bonsconsumpego.es/location/

Una acció per a incentivar el consum local

Aquesta campanya de foment del consum en el comerç local, s’està duent a terme gràcies al treball conjunt de l’Ajuntament de Pego i la Diputació d’Alacant. A més del suport tècnic CREAMA-Pego, Comerç Pego (Associació de Comerciants de Pego) i la Unió Gremial.

Comerç Pego, està integrada en la Unió Gremial i està desenvolupant una gran faena de suport tècnic perquè la campanya de bons es puga fer a través del sistema de targetes moneder. Un procediment que facilita que tot tipus de comerços, independentment de la seua grandària i del seu tiquet mitjà, puguen participar. De la mateixa manera que facilita que tots els ciutadans, majors de 18 anys, que adquirisquen la targeta, la puguen utilitzar lliurement.