Blog
Sep 20

Arranca el repartiment de Bons Consum en el municipi de Pedreguer

Gran diversitat de comerços participen en aquesta iniciativa que té com a principal objectiu dinamitzar el consum local

Ahir va començar el lliurament de targetes de la campanya de promoció del consum local a Pedreguer mitjançant bons. L’arrancada oficial es va realitzar en les dependències de CREAMA Pedreguer.

A l’acte van acudir: Noelia Miralles Gilabert, regidora de Comerç de Pedreguer i Juan Motilla, president de la Unió Gremial. A més, a l’acte han acudit Vanessa Cárdenas, vicepresidenta de Unió Gremial i Rosa Julia Fornés Alberola, coordinadora de CREAMA Pedreguer. També, han estat Yolanda Cervera i Javier Ferrer, presidenta i secretari respectivament de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer (ACEP).

El repartiment de bons s’està realitzant per ordre de cita i finalitzarà quan s’acaben, amb dia límit el 30 de setembre. La recollida s’està realitzant en l’antiga Reguarda de la Policia Local de Pedreguer, Plaça Major, nº 22.

Una altra dada important, és que més de 50 empreses participen en aquesta iniciativa que té com a principal objectiu dinamitzar el consum local del municipi. D’altra banda, de l’1 al 31 d’octubre és la data fixada per a gastar les targetes en els establiments adherits a aquesta campanya.

Per a aconseguir un bo de consum, simplement cal estar empadronat a Pedreguer, ser major d’edat i inscriure’s a través de la web boconsumpedreguer.es.

A més, cal assenyalar la gran varietat, més de 50 empreses implicades en aquesta campanya. Una diversitat que abasta tots els sectors. Comerços de primera necessitat com a carnisseries, així com establiments de telefonia mòbil, botigues de roba, perruqueries i hostaleria.

Per a conéixer els negocis participants es pot consultar l’enllaç: boconsumpedreguer.es/location.

Una acció per a incentivar el consum local

Aquesta campanya de foment del consum local, s’està duent a terme gràcies al treball conjunt entre l’Ajuntament de Pedreguer i la Diputació d’Alacant. El suport tècnic de la Unió Gremial i CREAMA-Pedreguer i la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer (ACEP).

Així, gràcies a aquesta adhesió i a la subvenció de la Diputació que ascendeix a 58.803€, s’ha pogut realitzar aquesta iniciativa per a incentivar el consum local. Podrà generar un impacte econòmic de més de 117.000€.