Blog
Sep 12

Arranca el lliurament de targetes de bons consum a Teulada-Moraira

Més de 65 comerços participen en aquesta iniciativa que té com a principal objectiu dinamitzar el consum local

En breu començarà el lliurament de targetes de la campanya de promoció del comerç local a Teulada-Moraira mitjançant bons de consum. Aquesta es realitzarà per ordre i es farà del 19 al 23 de setembre a Teulada i del 26 al 30 en Moraira. Posteriorment, de l’1 al 30 d’octubre, els usuaris podran gastar les targetes en comerços adherits a la campanya.

A més, per a esmenar la important bretxa digital que dificulta a les persones majors, s’han habilitat els dies 13 i 14 de setembre, per a concertar cita prèvia en el telèfon 613 331 652. Aquest servei és exclusivament per a les persones majors de 65 anys.

Tots els tràmits es poden fer a través la web www.bonoteuladamoraira.es o posant-se en contacte l’oficina de Bons Consum telefonant al 613 33 17 19.

Així doncs, els usuaris podran comprar en qualsevol dels més de 65 comerços que participen en aquesta iniciativa. El principal objectiu de la qual és estimular l’activitat comercial del municipi i per a la qual s’ha invertit 76.399 euros.

Entre els comerços adherits poden trobar des d’una botiga de bicicletes, telefonia mòbil, botigues de roba i perruqueries fins a establiments de primera necessitat, com a carnisseries i fleques. Per a conéixer els negocis participants poden consultar l’enllaç: https://bonoteuladamoraira.es/locations/.

L’arrancada oficial del lliurament de targetes es realitzarà el dilluns 19, en les dependències de CREAMA Teulada Moraira.

Una acció per a incentivar el consum local

Aquesta campanya de foment del consum en el comerç local s’està duent a terme gràcies al treball conjunt entre l’Ajuntament de Teulada i la Diputació d’Alacant, comptant amb el suport tècnic de la Unió Gremial i CREAMA Teulada-Moraira i la col·laboració de l’Associació d’Empresaris de Comerciants Teulada-Moraira – AECO.