Blog
Mar 23

Unió Gremial es reuneix amb la Diputació d’Alacant per a explicar els seus projectes i suports a la província

Unió Gremial ha mantingut durant el matí de hui una reunió amb la Diputació d’Alacant per a presentar-se i explicar el treball que realitza en els seus més de cent anys d’història. Juan Motilla, president d’Unió Gremial, acompanyat pel president dels Mercats Municipals d’Alacant, Paco Alemañ, que representa als mercats de Benalúa, Babel, Carolinas i Mercat Central, i la presidenta l’Associació de Comerciants del Barri de la Florida, la més nombrosa de la ciutat Alacant, Vanessa Cárdenas, han sigut rebuts per Sebastián Cañadas, diputat de Desenvolupament Econòmic i Sectors Productius de la Diputació d’Alacant.

Durant la cita, els representants d’Unió Gremial han donat a conéixer a la centenària federació del comerç que en els últims mesos han obtingut el suport de prop d’una vintena d’associacions de comerciants a la província d’Alacant. De fet, la presència d’Unió Gremial a la ciutat d’Alacant ha augmentat de manera exponencial.

La Federació que agrupa el comerç local, a través de Juan Motilla, ha explicat les accions de promoció comercial desenvolupades durant l’any 2020, així com les que estan previstes per a 2021 en un context complicat per al comerç a conseqüència de la greu crisi sanitària provocada per la COVID-19.

El diputat Sebastián Cañadas ha mostrat el seu interés en la línia activa, constant i compromesa de treball que està duent a terme Unió Gremial recolzant les Associacions de Comerciants de la província d’Alacant. Així mateix, ha expressat el seu compromís a col·laborar amb les accions previstes per Unió Gremial durant els pròxims mesos. No en va, Cañadas ha instat a Unió Gremial a presentar projectes concrets a la Diputació per a valorar quin seria el finançament necessari per a fer-los realitat a la província alacantina.