Blog
Oct 25

Unió Gremial celebra hui, 25 d’octubre, el Dia del Comerç Local de la Comunitat Valenciana

Unió Gremial celebra durant la jornada de hui, 25 d’octubre, el Dia del Comerç Local de la Comunitat Valenciana, una iniciativa plantejada per la Conselleria d’Economia Sostenible i amb el suport i recolzament de la patronal del comerç local dirigida per Juan Motilla.

El comerç local és un eix fonamental de l’economia de la Comunitat Valenciana gràcies a l’excel·lent treball que realitza cada professional, establiment o autònom en el seu dia a dia. Valors com la proximitat, l’atenció en primera persona, l’afecte, la qualitat o el coneixement exhaustiu són alguns dels valors que encarna el comerç local.

El Dia del Comerç Local Valencià servirà per a reivindicar l’essencial paper del comerç local en el desenvolupament de l’economia autonòmica, però també com a nexe de les relacions en cada plaça, mercat, poble o ciutat.

“Som un motor molt important en la societat valenciana perquè generem riquesa, vida, sostenibilitat, desenvolupament, creació de llocs de treball de qualitat, …”, ha detallat Juan Motilla, president d’Unió Gremial.

“La celebració d’este dia és una manera de reconeixement de l’administració a tant d’esforç i tant de treball que es fa dia a dia, que a més s’ha vist incrementat en aquests últims temps pel treball realitzat durant la pandèmia provocada per la COVID-19. Per això, agraïm esta iniciativa per part de la Direcció General de Comerç”, ha agregat Motilla.