Blog
Dec 30

Últims dies per a gastar les targetes de la campanya nadalenca de Bons Comerç de Teulada Moraira 

En esta iniciativa de promoción, especial Navidad, han participado 119 comercios de diferentes sectores del municipio

Demà, dissabte 31 de desembre finalitza el termini per a gastar les targetes de Bons Comerç de Nadal en els diferents comerços de Teulada Moraira. Una acció de foment del comerç local, que s’ha dut a terme gràcies al treball conjunt entre l’Ajuntament de Teulada i la Diputació d’Alacant. A més del suport tècnic de CREAMA Teulada MorairaAssociació d’Empresaris de Comerciants Teulada-Moraira – AECO i la Unió Gremial.

D’altra banda, des de Unió Gremial qualifiquen de reeixida, aquesta iniciativa en la qual han participat 119 comerços. Entre els establiments adherits es poden trobar negocis de tota mena, des d’una botiga de bicicletes telefonia mòbil botigues de roba i perruqueries fins a establiments de primera necessitat com a carnisseries i fleques. Per a conéixer totes les possibilitats de compra, es poden consultar els negocis participants en aquest enllaç: https://bonoteuladamoraira.es/locations/.

Demà, últim dia per a usar els bons

La iniciativa va arrancar el passat 1 de desembre i els veïns i veïnes de Teulada Moraira tindran fins demà per a gastar les targetes que van adquirir. Cal destacar la comoditat i versatilitat del sistema utilitzat de targetes moneder. Un procediment que facilita que tot tipus de comerços puguen participar. De la mateixa manera que facilita que tots els ciutadans, majors de 18 anys, que adquirisquen la targeta, la puguen utilitzar lliurement.