Blog
Mar 29

Mercats d’Alacant s’uneixen a Unió Gremial

Mercats d’Alacant, l’entitat que reuneix el Mercat Central d’Alacant, Mercat de Babel, Mercats de Carolinas i Mercat de Benalúa, va signar la setmana passada la seua adhesió a Unió Gremial.

Juan Motilla, president d’Unió Gremial, i Paco Alemañ, president en funcions de la Mercats Alacant, van segellar el document pel qual l’associació que agrupa els quatre mercats alacantins s’incorporava a l’entitat referencia del comerç local de la Comunitat Valenciana.

Els mercats municipals segueixen tenint un paper fonamental en la Federació, ja que continuen sent un dels principals agents del comerç dels nostres pobles i ciutats. De fet, sempre han sigut un punt de trobada per a la ciutadania. Baix este prisma, va nàixer l’impuls d’Unió Mercats, una iniciativa amb la ferma determinació d’aglutinar als mercats en una línia de treball pròpia i específica, capaç de donar resposta i solucions al sector.

Des dels orígens del comerç, el mercat s’ha convertit en un dels punts de trobada més importants per a la societat. No en va, la seua rellevància és major si cap al comerç tradicional, que defensa, fomenta i promociona en totes les seues accions Unió Gremial.