Blog
Sep 12

Comença el lliurament de targetes de bons consum al municipi de Pedreguer

Més de 50 comerços participen en esta iniciativa que té com a principal objectiu dinamitzar el consum local

Dilluns 19 de setembre començarà el lliurament de targetes de la campanya de promoció del consum local a Pedreguer mitjançant bons de consum. Este lliurament es realitzarà per ordre de cita i finalitzarà quan s’acaben les targetes, amb dia límit el 30 de setembre. La recollida es farà a l’antic Retén de la Policia Local de Pedreguer, Plaça Major, núm. 22. Una altra dada important, és que més de 50 empreses participen en esta iniciativa que té com a principal objectiu dinamitzar el consum local del municipi. D’altra banda, de l’1 al 31 d’octubre és la data fixada per gastar les targetes als establiments adherits a esta campanya.

Cal destacar la gran varietat de les més de 50 empreses implicades en esta campanya. Una diversitat que abasta tots els sectors, comerços de primera necessitat com a carnisseries, així com establiments de telefonia mòbil, botigues de roba, perruqueries i hostaleria. Per conèixer els negocis participants podeu consultar l’enllaç: boconsumpedreguer.es/location.

La cita per accedir als Bons Consum Pedreger, es podrà realitzar a partir d’este mateix dijous, 15 de setembre a la web boconsumpedreguer.es. L’arrencada oficial del lliurament de targetes es realitzarà el dilluns 19, a les dependències de CREAMA Pedreguer i hi participaran: Sergi Ferrús Peris, alcalde del municipi i Juan Motilla, president de la Unió Gremial. A més, a l’acte acudiran Noelia Miralles Gilabert, regidora de Comerç de Pedreguer i Vanessa Cárdenas, vicepresidenta d’Unió Gremial.

Una acció per incentivar el consum local

Esta campanya de foment del consum local s’està fent gràcies al treball conjunt entre l‘Ajuntament de Pedreguer i la Diputació d’Alacant. El suport tècnic de la Unió Gremial i CREAMA-Pedreguer i la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Pedreguer (ACEP). Així, gràcies a esta adhesió i a la subvenció de la Diputació que puja a 58.803€, s’ha pogut fer esta iniciativa per incentivar el consum local que podrà generar un impacte econòmic de més de 117.000€.