Blog
Jun 02

Unió Gremial presenta a l’Ajuntament d’Alacant dos propostes contrastades i eficaces per a la gestió dels Bons de Comerç

A la reunió van assistir la regidora Lidia López i representants de les associacions de comerciants de Campoamor, Calderón, Mercats Municipals, Quintana, ACUA i ACOPAU2

El passat 30 de maig, representants d’Unió Gremial, de les associacions de comerciants alacantines de Campoamor, Calderón, Mercats Municipals, Quintana, ACUA i ACOPAU2, es van reunir amb la regidora de Comerç i Hostaleria, Lidia López. L’objectiu de la reunió era tractar diferents assumptes relacionats amb el comerç local. En concret presentar dos propostes eficaces per a la gestió dels Bons de Comerç.

Buscant el benefici de la ciutat

Les associacions integrades a la Unió Gremial van presentar a la responsable de Comerç dos propostes que ja s’han implantat a altres ciutats de la nostra comunitat, i que han funcionat, per tal d’articular la gestió i el repartiment dels Bons al Consum. Una iniciativa que redundarà en benefici del comerç de la ciutat d’Alacant i dels alacantins i alacantines.

Per part seua Vanessa Cárdenas, vicepresidenta de la Unió Gremial va declarar que “li hem presentat dos propostes completes de treball. Cadascuna amb un resum detallat de l’operativa, el desenvolupament, les despeses per a l’administració i diferents aspectes de millora contemplats per poder superar la bretxa digital. Tot això per aconseguir que el desenvolupament d’esta iniciativa puga ser més exitosa que a la primera edició”.

Dues propostes de treball

A més, la vicepresidenta d’Unió Gremial ha afegit que “són models que coneixem i que s’estan duent a terme en altres ciutats, per agilitzar la posada en marxa dels Bons al Consum. Sempre procurant que el màxim dels recursos destinats a este programa, redunden en el comerç local de la ciutat i en els alacantins i alacantines. Aportant propostes que complisquen el marc legal, agilitzen la seua gestió i eviten costos innecessaris”.

Amb esta reunió, Unió Gremial ha obert una nova línia de treball i col·laboració amb l’Ajuntament d’Alacant. Un pla de treball per millorar la situació de comerç local i que a la llarga beneficiarà tota la ciutat.