Blog
Oct 11
Unió Gremial acude a la presentación oficial de la campaña institucional del Día del Comercio Local

Unió Gremial acudeix a la presentació oficial de la campanya institucional del Dia del Comerç Local

Durant la seua intervenció Juan Motilla va aprofitar per a reivindicar i reconéixer, hui més que mai, el treball de les associacions del sector

Ahir, Juan Motilla i Vanessa Cárdenas, president i vicepresidenta de Unió Gremial, van acudir a la presentació oficial de la campanya institucional del Dia del Comerç Local, que se celebrarà el pròxim 25 d’octubre. L’acte es va realitzar en les dependències Centre d’Artesania de la CV i al mateix van acudir nombroses autoritats. L’eslògan triat per a aquesta ocasió ha sigut “Compra amb valors. Amb un somriure i el cap ben alt. Som Comerç Local”, un lema que té com a objectiu generar noticiabilidad, a través de múltiples finestres de comunicació i destacar els valors que aporta el comerç local als nostres municipis. També fomentar l’activitat comercial i l’acostament de la ciutadania als seus comerços. La campanya estarà activa des d’ahir i fins al 25 d’octubre i s’han adherit a ella més de 70 municipis.

A més del Conseller d’Economia, Rafa Climent i de la directora general de Comerç, Rosana Seguí, a aquesta jornada de presentació del Dia del Comerç Local, també van assistir  el director del Centre d’Artesania de la CV, Miquel Clemades; la directora general de l’IVACE, Júlia Company; el director general d’Economia Sostenible, José Vicente Soler i el diputat de la Corts Valencianes, Francisco Javier García.

Durant la seua intervenció, Juan Motilla, president de la Unió Gremial va declarar “Volem agrair a la Conselleria d’Economia la seua labor a través de la Direcció General de Comerç, en aquest segon any del Dia del Comerç Local. Una acció que permet visibilitzar el nostre teixit comercial més pròxim i que des de la Unió Gremial hem secundat portant aquestes creativitats als nostres associats i donant suport a la celebració de diferents campanyes de promoció en tot el territori”. També va aprofitar per a assenyalar les situacions injustes que pateix el comerç local i va sol·licitar que es continue treballant en el PATSECOVA (Pla d’Acció Territorial Sectorial del Comerç de la Comunitat Valenciana).

A més, el president d’Unió Gremial en el seu discurs va comentar que “per a nosaltres és fonamental continuar amb la nostra labor de defensa del nostre sector des de la coherència i el compromís amb les nostres arrels mediterrànies. Com també ho és articular eines que milloren la qualitat de vida de la nostra gent, la seua conciliació familiar i el relleu generacional. Sense això la continuïtat del nostre sector, augura un futur molt complicat. I per a la millora d’aquesta situació no hi ha més que continuar amb l’ardu i constant treball que hui dia lidera la Va unir Gremial”. Juan Motilla va finalitzar el seu al·legat desitjant un feliç dia del Comerç a totes i tots els presents a l’acte.