Blog
Sep 22

Comença el repartiment de les targetes dels Bons de Consum Pego

Una gran diversitat de comerços participa en aquesta iniciativa que té com a principal objectiu dinamitzar el consum local

El dilluns va començar el lliurament de targetes de la campanya de promoció dels Bons de Consum de Pego. L’arrancada oficial es va realitzar en les dependències d’Ajuntament de Pego i a l’acte van acudir: Enrique Moll, alcalde de la Vila de Pego i Juan Motilla, president de la Unió Gremial. A més, van ser presents Vanessa Cárdenas, vicepresidenta de Unió Gremial i Alicia Carbonell, ADL i coordinadora de CREAMA Pego.

Per un costat, les targetes de la campanya de promoció dels Bons de Consum de Pego, es podran recollir des del 19 al 30 de setembre. Per una altra banda, de l’1 al 31 d’octubre és la data fixada per a gastar les targetes en comerços adherits a aquesta campanya de promoció del consum en el comerç local.

Com a resultat, un detall interessant és la gran varietat de les més de 50 empreses de Pego implicades en aquesta campanya. Una diversitat que abasta tots els sectors. Comerços de primera necessitat com a fleques, així com establiments de moda, telefonia, electrodomèstics i hostaleria. Per a conéixer els negocis participants es pot consultar l’enllaç: bonsconsumpego.es/location/

Una acció per a incentivar el consum local

Aquesta campanya de foment del consum en el comerç local, s’està duent a terme gràcies al treball conjunt de l’Ajuntament de Pego i el finançament de la Diputació d’Alacant. A més del suport tècnic CREAMA-Pego, Comerç Pego (Associació de Comerciants de Pego) i la Unió Gremial.

S’està fent una gran faena de suport tècnic entre el departament de Promoció Econòmica i Comerç de Pego. Tot perquè la campanya de bons es puga fer a través del sistema de targetes moneder. Un procediment que facilita que tot tipus de comerços, independentment de la seua grandària i del seu tiquet mitjà, puguen participar.