Blog
Oct 07

Unió Gremial participa en la celebració del 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana

Unió Gremial, la patronal del comerç local, participarà el dissabte en la celebració del 9 d’Octubre, jornada en la qual se celebra el Dia de la Comunitat Valenciana. De fet, representants de l’entitat estaran en els diferents actes commemoratius que se celebren en el territori autonòmic.

La patronal que agrupa el comerç local autonòmic reivindicarà un any més el caràcter valencià durant este dia en què se celebra la identitat pròpia com a poble de la Comunitat Valenciana.

Juan Motilla, president d’Unió Gremial, ha destacat la importància de la celebració d’este dia: “Ens sumarem a les celebracions que tinguen lloc durant el 9 d’octubre per a reivindicar la nostra identitat. Així, estarem presents en la processó cívica que transcorre pels carrers de la ciutat de València com a mostra del nostre compromís amb la societat valenciana”.

“Des de la nostra creació hem reivindicat la importància del comerç local i la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana és una ocasió perfecta per a reforçar el nostre compromís amb la societat, ja que el comerç local de la nostra autonomia és un dels principals elements diferenciadors i motors econòmics del territori”, ha agregat Motilla.