Blog
Apr 21

Unió Gremial imparteix formació en la plataforma Nou Gremial i en digitalització a les Associacions d’Alacant

Les Associacions d’Alacant han participat en un webinar sobre digitalització i la plataforma Nou Gremial organitzat per Unió Gremial i que ha comptat amb la presència del president Juan Motilla, Mauro Lorenzo i Álvaro Gallart.

L’eina Nou Gremial és una eina que ha nascut per a la digitalització del comerç local autonòmic que permetrà als consumidors accedir al comerç de sempre en un entorn en línia. Així, els comerços locals tenen l’oportunitat de disposar d’un espai web propi, un Marketplace en línia amb l’aplicació per al mòbil o la geolocalització de tendes en l’app.

Durant el webinar, els participants han tingut conéixer l’eina i com estructurar la formació per a traslladar el pla de digitalització i conéixer les seues possibilitats als comerços i empreses de les seues associacions. Este pla de formació, una vegada implantat en cada zona, vindrà acompanyat de diferents propostes de promoció de l’eina per a donar a conéixer els comerços que se sumen en cada associació.

Els comerços de Nou Gremial, a més, tindran a la seua disposició una persona especialitzada dedicada a la formació, seguiment i atenció dels diferents socis, que també treballa per a millorar i actualitzar l’eina contínuament.