Blog
Nov 29

Unió Gremial i la Diputació de València presenten una nova campanya per a fomentar el comerç local

Unió Gremial i la Diputació de València han presentat hui una nova campanya de foment del comerç local on posa l’accent principalment a la importància de tot el treball que es desenvolupa als pobles, els barris i els mercats. Juan Motilla, president d’Unió Gremial, i Toni Gaspar, president de la Diputació, han acudit a la presentació d’esta campanya de promoció, elaborada per la dissenyadora i fotògrafa, Macarena Blanco.

Amb l’eslògan “Comerç local de poble, de barri, de mercat. Cada vegada que compres, tries el món que vols”, la campanya pretén associar la idea que el comerç local és un comerç dinàmic, viu i un element essencial i vertebrador en la vida dels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana.

En paraules de Juan Motilla, “el comerç local i tot el que l’integra és una part molt important de la nostra vida i, per tant, del món que ens envolta”. “Triar comerç local significa triar un món millor”, ha agregat el president de la patronal del comerç local de la Comunitat Valenciana.

Esta campanya, que estarà present en més de 60 municipis de la província de València, pretén fomentar les claus del que suposa comprar en el comerç local: “Anar a comprar a peu, sense aglomeracions ni grans desplaçaments, seleccionar els productes de proximitat amb la confiança i tracte de tota la vida… Tot això fa que contribuïm a l’economia local, col·laborant amb un sector on les dones tenen un paper protagonista i que fomenta el consum responsable i les bones pràctiques”.

En definitiva, Juan Motilla ha recalcat que la campanya “Comerç local de poble, de barri, de mercat” apel·la precisament a la importància del comerç de proximitat per a caminar cap a un món més sostenible i just en el qual cada persona al comprar tria el món que desitja.

D’altra banda, Toni Gaspar, president de la Diputació, ha recordat la importància de treballar en coordinació amb Unió Gremial per a “enfortir el teixit comercial de la província” ja que “a través d’estes col·laboracions podem ajudar als comerços dels nostres pobles i barris”.

“Esta és una campanya molt visual que posa el focus en els objectius de l’Agenda 2030, que persegueixen la igualtat entre les persones, protegir el planeta i assegurar la prosperitat com a part d’una agenda de desenvolupament sostenible”, ha finalitzat Gaspar.

Finalment, la presentació també ha servit perquè Unió Gremial i la Diputació de València signen el conveni de col·laboració entre les dos entitats per al present exercici. Pilar Sarrión, diputada de Benestar Social, ha segellat este acord junt al màxim responsable d’Unió Gremial, Juan Motilla.