Blog
Jun 29

Unió Gremial i Caixa Popular renoven el seu conveni de col·laboració per continuar impulsant el comerç local

Unió Gremial i Caixa Popular han renovat este matí el seu conveni de col·laboració, consolidant així una relació llarga i fructífera en el desenvolupament del teixit comercial valencià. El nou acord ha sigut signat pel responsable de Comerços de Caixa Popular, Vicent Vengut, i el president d’Unió Gremial, Juan Motilla.

Amb aquest conveni les entitats pretenen continuar impulsant i fomentant el comerç local valencià, ja que és un dels principals motors econòmics dels nostres pobles i ciutats i, a més, té un paper fonamental com a eix vertebrador de la societat valenciana.

Enguany s’han incorporat al conveni nous avantatges per afavorir i augmentar les possibilitats del comerç local en matèria de digitalització. D’esta manera, es pretén millorar la competitivitat i el dinamisme del teixit comercial valencià.

Amb els seus arrels en el territori, les dos entitats aposten fermament per la reivindicació del comerç local i tenen com a principal objectiu continuar treballant per dotar-lo de les ferramentes necessàries per a seguir fomentant este teixit comercial.

Juan Motilla ha recalcat que este conveni “millora les condicions i oportunitats per als comerços i persones treballadores autònomes d’Unió Gremial”. A més, ha afegit que és “un impuls al repte de la digitalització del comerç local, ja que estem facilitant als comerços l’accés a noves ferramentes de pagament digital”.

Per la seua banda, Vicent Vengut ha manifestat que Caixa Popular amb aliances com esta “demostra que és l’entitat financera que verdaderament està al costat del comerç local valencià, que coopera en lloc de competir i que coneix i dona solucions a les seues inquietuds i necessitats”.