Blog
Jul 08

Unió Gremial-Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià s’adhereix a Conpymes

Un total de 115 organitzacions d’autònoms i xicotets empresaris dels sectors del comerç, artesans i serveis de la Comunitat Valenciana, formen Unió Gremial

Unió Gremial – Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià s’ha adherit a CONPYMES, la patronal representativa de les pimes i autònoms d’Espanya.

La Unió Gremial, amb vora 10.000 punts de venda i 20.000 persones vinculades, és una de les grans organitzacions empresarials de la Comunitat Valenciana. La seua incorporació a CONPYMES amplia la base territorial de CONPYMES, que ja està present a moltes CC. AA i la converteix en una entitat de referència a la Comunitat Valenciana.

Unió Gremial, fundadora de la Fira de València, es remunta al 1913. En més d’un segle d’història, s’ha convertit en un actor clau de l’economia valenciana.

La veu de CONPYMES dels xicotets empresaris

El president d’Unió Gremial, Juan Motilla, afirma que “a les nostres línies de treball hi ha la de fer possible el somni del xicotet comerç de tindre una patronal on acudir”. A més afegeix que “venim a CONPYMES a sumar i aportar la nostra experiència com a patronal multisectorial. Volem ser la veu a CONPYMES dels xicotets empresaris i autònoms de la Comunitat Valenciana”.

Per la seua banda, José María Torres, president de CONPYMES, assegura que “la incorporació d’Unió Gremial com a associació representativa de pimes és un pas decisiu per obtenir representativitat al diàleg social”. El president de CONPYMES ha destacat que “voldríem que la veu dels xicotets empresaris i autònoms s’incorporés al diàleg social amb CONPYMES sense ser obligats a judicialitzar el procés d’obtenció d’esta representativitat. Estem oberts a la negociació amb el Govern i la col·laboració amb l’organització representativa de les grans empreses i els sindicats”.

CONPYMES continuarà i accelerarà el procés d’incorporació d’organitzacions i xicotetes empreses. Durà a terme les accions necessàries perquè li siga reconeguda la representativitat tant des del punt de vista institucional com legal.