Blog
May 28

Unió Gremial es reuneix amb la consellera de Participació i Transparència per a tractar del paper del comerç local en el diàleg social

El president d’Unió Gremial, Juan Motilla, ha mantingut una reunió amb la consellera de Participació i Transparència, Rosa Pérez, i la secretaria autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica, Toñi Serna, per abordar alguns aspectes claus com la importància de traslladar la veu dels comerços als diferents espais i fòrums de participació.

Per aconseguir això, Unió Gremial reivindica l’actualització del reglament de manera que prevalga la participació i implicació de les entitats i associacions comercials, ja que estes tenen un paper fonamental en la vertebració del territori.

En esta línia, s’ha recalcat la història i el bagatge de la Unió Gremial com a model i referent en este treball, així com la transparència de l’entitat, que s’erigeix com un element fonamental a l’hora de definir les seues línies de treball.

A l’encontre també s’ha tractat la representativitat i el paper dels agents socials en la dinamització del sector comercial.

La consellera ha manifestat que el xicotet comerç “és garantia de cohesió, de proximitat i de dignitat. “Cal fer tot el possible per preservar-ho”, ha conclós.

A més, la consellera ha firmat en el llibre d’honor d’Unió Gremial, on ha volgut compartir un missatge d’unitat i cooperativisme.