Blog
Apr 20

Unió Gremial es reuneix amb el Conseller d’Economia i la Directora General de Comerç per a tractar les reivindicacions del comerç local autonòmic i, especialment, d’Alacant

El president d’Unió Gremial, Juan Motilla, s’ha reunit amb el Conseller d’Economia, Rafa Climent, i la Directora General de Comerç, Consum i Artesania, Rosana Seguí, per presentar les línies de treball de l’entitat de cara als propers mesos i traslladar-los les reivindicacions del comerç local d’Alacant.

A l’encontre també han participat el vicepresident d’Unió Gremial, Toni Rodilla, i la representant de les entitats de comerç d’Alacant d’Unió Gremial, Vanessa Cárdenas.

El principal objectiu d’esta reunió ha sigut traslladar al Conseller i la Directora General les necessitats i demandes dels sectors que representa Unió Gremial, atenent a la situació actual provocada per la crisi sanitària.

A més, se’ls han plantejat les propostes i línies de treball que vol seguir Unió Gremial de cara als pròxims mesos i s’han abordat les possibilitats reals pel que fa a les ajudes al comerç i les associacions.