Blog
Nov 22

Unió Gremial col·labora en la nova edició de RETAIL future

  • L’objectiu d’aquest fòrum és abordar el procés de digitalització en el sector del xicotet comerç i l’artesania

La nova edició de RETAIL future, organitzada per PATECO, l’Oficina de Comerç i Territori del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, arriba a València per a posar el focus en els nous perfils de venedors i venedores del xicotet comerç.

Unió Gremial, la patronal del comerç local de la Comunitat Valenciana, col·laborarà amb la celebració d’aquest Fòrum de la Digitalització i la Tecnologia per al Xicotet Comerç que té l’objectiu d’abordar el procés de digitalització en el sector del xicotet comerç i l’artesania.

Durant les diverses jornades, que se celebraran del 24 al 26 de novembre, s’analitzarà la conjuntura social i econòmica post pandèmia. Així mateix, es repassaran els hàbits del nou consumidor, els nous perfils professionals i capacitats que requereix el sector del retail i la ciberseguretat com a element clau a l’hora que la botiga puga desembolicar-se en un entorn digital o l’èxit de les xicotetes cadenes de distribució.

En aquesta edició participaran com a ponents els economistes Francisco Pérez i José Luis Nueno i els especialistes en màrqueting, nous consumidors i tendències tecnològiques Álvaro Justribo, Belén Pueyo, Enrique Benayas i José Carlos Cortizo.

També serà present en una de les jornades Benoît Mahé, fundador de la consultora de Capkelen i professor d’IE Business School, qui pronunciarà la conferència ‘El venedor connectat en els pròxims anys’. Mahé és creador del mètode Retail Coaching; i autor dels llibres ‘El venedor connectat’ i ‘Retail Coaching’.

D’altra banda, se celebrarà una taula redona amb experts en gestió de recursos humans on es debatrà sobre l’ocupació que ve en el retail, els nous perfils i les competències que requereix la nova situació del comerç. En ella participaran com a ponents Rosana Seguí, Directora General de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana, Valentín Bote, director de Ranstand Research, Vicente Sanz, executiu de desenvolupament personal de*CONSUM, Cristina Vicente, directora del Campus Cambra FP i un representant de Labora.

Les persones interessades a inscriure’s a les jornades poden fer-ho a través de la següent web.

RETAIL future s’emmarca en el Pla d’Impuls a la transformació digital del comerç i l’artesania de la Comunitat Valenciana 2021-2023 i és una iniciativa de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, l’Oficina Comerç i Territori – PATECO del Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana i SIF – Saló Internacional de la Franquícia.

Des d’Unió Gremial s’anima a tots els venedors i venedores de comerços locals a participar en aquest fòrum per a adquirir noves capacitats i habilitats que els permeten avançar i dominar l’entorn en línia.