Blog
May 13

L’Associació de Comerciants dels Mercats Municipals d’Alacant presenta la campanya Comerç Brutal juntament amb la seua nova imatge

L’Associació de Comerciants dels Mercats Municipals d’Alacant, que agrupa Babel, Benalúa, Carolines i Central, ha presentat aquest matí la seua nova identitat corporativa i, a més, ha aprofitat l’ocasió per a presentar la campanya Comerç Brutal.


A partir de demà, aquesta nova identitat començarà a lluir en tots els seus formats físics i digitals amb l’objectiu de mostrar una imatge més moderna i adaptada als nous temps.


El concepte del “Cabasset” alacantí, com a logotip, serà el punt de partida de futures campanyes de comunicació posant en valor la sostenibilitat, ecologia, tradició i cultura popular alacantina.

Com a primera campanya d’aquesta nova imatge l’Associació de Comerciants ha presentat l’acolorida iniciativa Comerç Brutal, comerços descaradament únics. Una campanya d’Unió Gremial a la qual està adherida l’Associació de Comerciants Concessionaris en Mercats Municipals d’Alacant i amb la qual se sortejaran 150 carros de la compra brutals en els mercats d’Alacant.


En l’acte han participat el president en funcions de l’Associació de Mercats, Paco Alemañ; la responsable de Comunicació de l’Associació, Cheyenne Esteve; el president d’Unió Gremial, Juan Motilla; la regidora de Comerç i Hostaleria de l’Ajuntament d’Alacant, Lídia López; i la directora general de Comerç de la Conselleria d’Economia, Rosana Seguí.


El president d’Unió Gremial, Juan Motilla, ha recalcat en la seua intervenció la importància dels Mercats Municipals en el teixit comercial i social d’una ciutat. “Els mercats són un punt de trobada importantíssima que hem d’aprofitar i fomentar totes i tots: les associacions locals, les federacions, els ajuntaments, les diputacions, la Conselleria i, com no podia ser menys, les Cambres de Comerç”, ha afegit.


Motilla ha insistit en el paper fonamental de les Cambres de Comerç i ha destacat que aquesta entitat no hauria de desviar-se en la seua obligació d’atendre les empreses, “perquè la Cambra de Comerç som totes i tots”.Per part seua, el president en funcions de l’Associació de Mercats ha manifestat que els mercats “hem sigut tradicionalment la locomotora econòmica des d’on s’han vertebrat la nostra ciutat i Barris”. “Hem d’usar la comunicació com a eina de canvi social i de conscienciació: saber d’on venim, per a saber a on anem”, ha afegit.


Així bé, Paco Alemañ ha posat l’accent que cada vegada “és més la gent que està tornant als mercats perquè comprar en els Mercats és comprar millor i d’una forma més ètica”. També ha volgut agrair el suport d’Unió Gremial als mercats municipals d’Alacant.


Aquesta presentació de la campanya Comerç Brutal ja és la cinquena que es fa a la ciutat d’Alacant. Des de desembre han sigut diverses entitats de comerciants les que s’han sumat a Comerç Brutal, la qual cosa demostra la força i potència d’aquesta iniciativa d’Unió Gremial