Blog
Jul 09

Alfafar presenta en societat la Campanya “Comerç Brutal” per a potenciar el comerç local

Alfafar ha presentat en societat la Campanya “Comerç Brutal” per a potenciar el comerç local i potenciar els beneficis i avantatges d’acudir als establiments i tendes del propi municipi.

Unió Gremial, creadora de la campanya “Comerç Brutal”, ha estat present en la cita representada pel seu president Juan Motilla. L’acte ha reunit les persones que, diàriament, treballen en els seus comerços per fer que les persones consumidores gaudisquen d’una experiència única en la compra.

Així, representants de l’Associació de Comerciants i Professionals d’Alfafar (ACYPAL), de l’Ajuntament d’Alfafar i de la societat han acudit a conéixer de primera mà en què consisteix l’ambiciosa campanya “Comerç Brutal”.

El president de ACYPAL, Mauro Lorenzo, ha explicat que la iniciativa està “plena de simbolisme”. “Aquest és el carro de la compra, carro que volem que ho porteu de bon gust, és el que en una societat cada dia més responsable i sostenible es fa necessari. Anar a la compra passejant i, com a company, el carro de Comerç Brutal, Comerç Local”, ha seguit.

D’altra banda, ha definit la importància del comerç local en la vida d’una societat: “Tindre productes i serveis de proximitat als nostres pobles és essencial. Hem de comptar amb un comerç de proximitat, amistat i tradicional”, ha agregat Lorenzo, que també exerceix com a secretari general d’Unió Gremial.

Finalment, s’ha referit a la pandèmia de la COVID-19 i ha reivindicat el paper dels comerços en el dia a dia: “Som, i així s’ha demostrat en aquesta maleïda pandèmia, que sempre estem al servei dels nostres clients. Per a nosaltres, tots teniu nom i cognoms, i hem estat sempre amb vosaltres”.

Durant l’esdeveniment, s’han regalat 80 carros als clients i clientes que han participat en la campanya i en totes les que s’han realitzat a Alfafar durant tot l’any.